Help Me!

Mikor megkezdődik Újvidéken az egyetemisták beíratkozása, tájékoztató sátrat állítunk az egyetemvárosban, és segítünk kitölteni a felvételi dokumentumokat.

Felsőoktatási Tájékoztató Körút

Ellátogatunk minden vajdasági középiskolába a végzős magyar osztályokhoz. Információkat nyújtunk, és tájékoztató füzetet adunk a továbbtanulási lehetőségekről. A programot a Magyar Nemzeti Tanáccsal együtt szervezzük.

Egyetemista játékok

A mozgás és kreativ problémamegoldás jegyében fedett és szabadtéri, egyéni-és csapatjátékokat szervezünk a hallgatóknak.

Tehetségmentor program

Tehetséges középiskolásokat kapcsolunk össze sikeres egyetemistákkal az érdeklődési körük szerint. Ezzel elősegítve a pályaválasztásuk megkönnyítését.

1Biztos

Középiskolásoknak rendezett többfordulós vetélkedőnk nagy népszerűségnek örvend hosszú évek óta. A változatos témák és kérdések minden alkalommal új kihívást jelentenek.

Gólyabál

Az újvidéki magyar egyetemistáknak évek óta szervezzük a mára már tradicionálissá vált rendezvényt.

 

Csatlakozz!

Lehetőséget kapsz utazni és megismerni más aktív hallgatókat!

Megtanítunk az való életben szükséges dokumentumok megírására és kitöltésére!

Aktivistáink életre szóló barátságokat és kapcsolatrendszereket alakítanak ki!Facebook


Instagram

 

 

Rólunk

Hallgatói önkormányzatunk, mint civil szervezet, 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy különféle felsőoktatási szabadidős tevékenységekkel és nem-formális továbbképzésekkel hasznosan kitöltse a vajdasági magyar egyetemistáink és diákjaink mindennapjait. Célkitűzésünk, hogy tevékenységünk által a szülőföldön tartsuk az egyetemi hallgatókat és diákokat, tájékoztassuk őket a szülőföldi felsőoktatási lehetőségekről, információval szolgáljunk a felsőoktatás kérdéseit illetően, ösztönözzük a felsőoktatásba való beilleszkedést, növeljük a célcsoport versenyképességét a munkaerő piacra való felkészülés folyamán.

Hírek


Már készülünk!

Hamarosan kezdődik az új szemeszter és felénk is beindul a munka!

További hírek

Támogatóink